Strona główna » Produkty » Tradycyjne dania gotowe »
Fasola po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
Powracając do źródeł proponujemy jednocześnie naprawdę zdrowe danie. Od zawsze rozgrzewa i syci tak podczas obiadów czy kolacji w domu, jak również na łonie natury. Wyrazisty smak, o który dbamy na każdym etapie produkcji towarzyszy do ostatniego kęsa i nie daje o sobie zapomnieć.
Oceń produkt
Wysokiej jakości składniki
Bez dodatku: substancji konserwujących, barwników i aromatów, wzmacniaczy smaku
Gwarancja trwałości
Krótki czas przygotowania
Wyjątkowy, tradycyjny smak
Z dodatkiem naturalnego boczku i kiełbasy
Energia
621 kJ
149 kcal
149 kcal
7%*
Nutritional value
w 100g | RWS | |
---|---|---|
wartość energetyczna | 621 kJ 149 kcal |
7% |
tłuszcze w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
7,1g 2,4g |
10% 12% |
węglowodany w tym cukry |
13,0g 3,8g |
5% 4% |
białko | 6,5g | 13% |
sól | 0,99g | 17% |
* RWS – Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). |
Ingredients
woda, fasola biała suche ziarno 18,5 %, kiełbasa 8 % (mięso wieprzowe, woda, sól, skrobia ziemniaczana, przyprawy ),boczek surowy wędzony 8 %, koncentrat pomidorowy 5 %, cebula 3 %, mąka pszenna (zawiera gluten), cukier, sól, olej roślinny rzepakowy, czosnek, warzywa suszone (cebula, marchew, pasternak, seler, por, pietruszka), przyprawy.
Dlaczego warto zjeść
Połączenie bogatej w białko roślinne, węglowodany, nienasycone kwasy tłuszczowe oraz witaminy i mikroelementy fasoli,
z bogatym w likopen sosem pomidorowym i aromatycznym boczkiem. To prawdziwa odżywcza rewelacja.
z bogatym w likopen sosem pomidorowym i aromatycznym boczkiem. To prawdziwa odżywcza rewelacja.