Strona główna » Produkty » Puree warzywne »
Puree z pietruszki
Jest aromatyczne i wyraziste w smaku, dzięki czemu stanie się jednym z ulubionych dodatków w Waszej kuchni. Właściwości oraz smak samej pietruszki wykorzystywane i doceniane są już od ponad 2 tysięcy lat, a w postaci puree prezentuje się pysznie.
Oceń produkt
Smaczny, warzywny dodatek do posiłku
Przyjemna konsystencja puree
Doskonałe na ciepło i zimno
Wysokiej jakości składniki
Gwarancja trwałości
Energia
227 kJ
54kcal
54kcal
3%*
Nutritional value
w 100g | RWS | |
---|---|---|
tłuszcze w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,0g 1,2g |
3% 6% |
węglowodany w tym cukry |
5,1g 4,6 |
2% 5% |
białko | 2,1g | 4% |
sól | 1,4g | 23% |
* RWS – Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). |
Ingredients
pietruszka 84%, woda, śmietanka (z mleka), sól, cukier, przyprawy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Dlaczego warto zjeść
Puree z pietruszki szczególnie warto wypróbować w połączeniu ze smażoną piersią kurczaka czy pieczonym mięsem wieprzowym – doznania smakowe pierwsza klasa! Równie dobrze może być podstawą sosu lub bazą zupy kremowej.