Gulasz w międzychodzkiej odsłonie!
Polak, Węgier – dwa bratanki – jak więc madziarskie danie będzie smakować w polskiej wersji?
Polak, Węgier – dwa bratanki – jak więc madziarskie danie będzie smakować w polskiej wersji? Postanowiliśmy to sprawdzić i przygotowaliśmy własną interpretacjętego dania. Wyszło zaskakująco pysznie! 🙂
Połączenie mięsa wieprzowego z suszonymi warzywami sprawdza się doskonale. Szukacie pomysłu na obiad? Gulasz jako rozgrzewający i sycący posiłek spisze się wyśmienicie.
Oczywiście, gulasz w międzychodzkiej odsłonie to danie bez substancji konserwujących, aromatów czy sztucznych barwników. Wciąż trzymamy się naszej filozofii, że doskonały smak łączymy z wysokiej jakości składnikami – w tej kwestii nic się u nas nie zmienia i nie zmieni.
Więcej o naszym nowym produkcie przeczytacie tutaj. Już niedługo znajdziecie naszą nowość także na półkach sklepowych! Kto nie może się doczekać, aby poznać smak międzychodzkiego gulaszu?